MEDonline sponsor van vakantiehuis voor mensen met een neuromusculaire aandoening

Sinds oktober 2017 is MEDonline sponsor van het vakantiehuis van de Stichting Vacances Neuromusculaires (StiVaNe). Nu de eerste gasten hebben genoten van een zoveel mogelijk onbezorgde vakantie, vertelt Gerard Bienfait graag meer:

“StiVaNe biedt mensen met een neuromusculaire aandoening een vakantiehuis in Frankrijk dat is voorzien van de benodigde aanpassingen. De stichting is opgericht in de zomer van 2017 en verwelkomt haar gasten sinds oktober dat jaar”.

“Mensen met bijvoorbeeld de ziekte van Duchenne of een andere neuromusculaire aandoening kunnen terecht op een fijne vakantieplek in de streek ‘de Lot’ in het zuidwesten van Frankrijk. In de volledig aangepaste woning kunnen mensen en hun familie, vrienden en hulpgevers ontspannen, zonder zich zorgen te maken over benodigde faciliteiten of hoge kosten”.

 “We hebben in het huis 3 grote slaapkamers en er is een heerlijk zwembad -met zwembadlift- en een gezellig, zonnig terras met genoeg schaduw. Ook is er een volledig aangepaste badkamer en een grote keuken voorzien van alle gemakken: alles in een fantastisch groene omgeving met veel mogelijkheden voor fijne uitstapjes”.

“MEDonline is trots te kunnen bijdragen aan dit initiatief en daarmee invulling te geven aan onze betrokkenheid bij zorg en maatschappij”.

Gerard is naast commercieel directeur van MEDonline ook één van de 3 bestuurders van StiVaNe. De stichting beheert de woning en zorgt voor beheer en onderhoud en het managen van aanvragen voor verblijf.

Kijk voor meer informatie op de website

www.stivane.org