E-Learning

Veel organisaties in de gezondheidszorg maken gebruik van online nascholing, oftewel e-learning. E-learning is over het algemeen statisch en saai. Waarom, vroegen wij ons af. Het kan zoveel leuker en verrassender! Daarom hebben wij onze eigen leeromgeving ontwikkeld. Onze opdrachtgevers kunnen hiervan gebruikmaken. Bovendien kunnen wij u helpen bij het ontwikkelen van uw eigen e-learning.

Talloze mogelijkheden

Eerst spreken wij met u uw wensen door. Er zijn veel verschillende vormen van e-learning mogelijk. U kunt denken aan een webcast, filmfragmenten, een Powerpoint of een tekst met vragen. Om de e-learning verrassender en leuker te maken, maken wij veel gebruik van dynamische antwoordgestuurde casuïstiek. Zodra de e-learning ontwikkeld is, plaatsen wij het in ons systeem. De vormgeving kan volledig op uw wensen worden afgestemd.

Kennis & ervaring

Dankzij een combinatie van onze kennis & ervaring, en een groot netwerk aan freelancers en andere professionals in de gezondheidszorg, kunnen wij vrijwel iedere e-learning op maat maken.

Puntenregistratie

Middels DOC-access hebben wij een automatische koppeling met PE-Online zodat de behaalde accreditatiepunten automatisch worden bijgeschreven in uw GAIA-dossier.

Content management

Wij werken met een geavanceerd ‘Content Management Systeem’ (CMS). Dat is een systeem waarmee u zelf de redactie van uw website voert. Zo voegt u gemakkelijk een tekst of een pagina toe, past u een tekst aan of verwijdert u foto’s. Ons CMS is zo gebruiksvriendelijk dat u simpel en snel aanpassingen doorvoert, zelfs als u weinig of geen ervaring heeft met het beheren van een website.

Wij kunnen vanzelfsprekend ook het content management van uw website uit handen nemen. Zo kunt u zich met de inhoud bezighouden en wij met de afhandeling.

Internet marketing campagnes

Socialmedia-campagne

Aan een succesvolle socialmedia-campagne gaat een goed opgezet plan en een zorgvuldige voorbereiding en uitvoering vooraf. Wij kunnen u helpen bij het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van een campagne. Wij doen dit tenslotte vaker. Afhankelijk van de doelstellingen en de doelgroep van de website, zetten wij één of meerdere kanalen –  Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram – in. Dat verschilt dus per campagne.

SEO (Search Engine Optimization)

Een mooie en gebruiksvriendelijke website is niet het enige waarmee je de beoogde doelgroep bereikt.  Belangrijker nog is om goed gevonden te worden door uw potentiële klanten. Met zoekmachineoptimalisatie zorgen wij ervoor dat uw website goed gevonden wordt. Wij ontwerpen en richten uw website dan zo in dat deze zo hoog mogelijk in de (organische)zoekresultaten van de zoekmachines terechtkomt.

Multichannel-campagne

Wij hebben voor een aantal opdrachtgevers multichannel-campagnes ontwikkeld waarin een papieren (respons)mailing, fysiek bezoek en e-learning een rol speelden. De klassieke postmailing blijkt effectief in combinatie met e-support.

SEA (Search Engine Advertising)

Naast zoekmachineoptimalisatie kunt u ook betaalde advertenties en campagnes inzetten om online beter gevonden te worden. Deze advertenties vindt u boven aan de pagina met zoekresultaten, of aan de zijkant. Door het instellen van relevante zoektermen en/of zoekwoorden en het definiëren van een doelgroep, krijgen uw potentiële bezoekers de advertenties te zien. Wij bieden ondersteuning in het maken van advertenties, en het opzetten en optimaliseren van deze advertentiecampagnes.

Internet marketing strategie

Het bepalen van een internetstrategie kun je heel ingewikkeld maken. Wij houden het liever simpel. Het belangrijkste is dat je kijkt en luistert naar de eindgebruiker. En dat je de doelstellingen van de organisatie helder voor ogen houdt.

Waarom komt een bezoeker naar mijn website? Wat valt er voor hem of haar te halen? Is er een reden om terug te keren? Welke doelen wilt u voor uw organisatie behalen? En welke stappen moeten we nemen om daar te komen?

Bij het opzetten van een internetstrategie gaan wij stapsgewijs te werk. Dat houdt in dat wij iedere stap evalueren.

Wilt u hierover meer weten neem contact op met ons.

Webdesign en apps

Wij ontwerpen websites en webapplicaties voor organisaties in de gezondheidszorg. Onze opdrachtgevers bestaan vooral uit wetenschappelijke verenigingen, farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen in Nederland en daarbuiten.

Online registratie DOC-Access®

Wij werken met het online registratiesysteem DOC-Access®. Met dit systeem kunnen medische professionals zich veilig online inschrijven voor bijvoorbeeld een nascholing.

Hoe werkt het?

Medische professionals melden zich aan in DOC-Access®. Na een controle ontvangen ze binnen enkele seconden een e-mail met een bevestiging van hun registratie.